Priser er inkl. moms

LIGE NU ER DER 30% PÅ VORES BLOMSTERKASSER – FRATRÆKKES VED KASSEN!

Aluminiumsprofiler

Køb aluminiums- og zinkprofiler af høj kvalitet til lave priser

Alle vores aluminiums- og zinkprofiler er danskproduceret og af høj kvalitet. Vi hos BYGGEPROFILER.DK går utroligt meget op i at kunne stå bagved de produkter vi har produceret og at vi har tilfredse kunder. Derfor laver vi alle vores aluminiumsprofiler med en godstykkelse på 1mm. Dette sikre bare at du som kunde får et utroligt flot slutprodukt efter montering. Vores produkter er af høj kvalitet, men dette kan du ikke se på vores priser. Vores aluminiumsprofiler kan du få til utroligt lave priser.

Nemt monterbare profiler hos BYGGEPROFILER.DK

Vores mål er også at gøre monteringen nemmest muligt for vores kunder. Skulle du have spørgsmål sidder vi klar til at besvare dem – både før og efter dit køb hos os. Vi forsøger også at guide dig igennem monteringsprocessen via monteringsguides. Her har vi lavet videoer du kan finde her på siden samt på vores Youtube-kanal.

Du kan også få dine aluminiumsprofiler på specialmål

Vores standardprofiler laves med en længde på 1500mm. Ønsker du i stedet at dine profiler har en længde på f.eks. 543mm eller 2841mm, så kan du se vores specialprofiler. Her bestemmer du helt selv hvad længde dine sålbænke, murkroner, vindskeder osv. skal have. Og med vores samlelasker kan du forlænge dine aluminiumsprofiler uden at man kan se overlap profilerne imellem. 

Alle aluminiumsprofiler leveres hurtigt!

Alle vores aluminiums- og zinkprofiler får du produceret og leveret, blot 5 arbejdsdage efter ordre. Da tilfredse kunder betyder alt for os, kan levering fremskyndes hvis du kontakter os. Så gør vi alt hvad vi kan for at løse dette.

Aluminiumsprofiler af høj kvalitet til lave priser med hurtig levering
Kurv