Priser er inkl. moms

VI HOLDER SOMMERFERIE LUKKET I UGE 29-30

Murkroner på specialmål

Med murkroner på specialmål får du murkroner med lige de mål du ønsker

Få murkroner på specialmål til billige penge

Hos Byggeprofiler.dk fremstiller og sælger vi murkroner på specialmål i aluminium og zink. Dette gør vi for at lette monteringsprocessen for dig som kunde. Med vores specialprofiler skal du ikke længere skære dine profiler til, da de kommer i lige den længde du har brug for. Selvom vores specialmurkroner er fremstillet lige til dig, så kan de fås til billige penge. Ønsker du endnu billigere murkroner, så kan du se vores standardmurkroner, som har en længde på 1500mm.

Du får dine murkroner direkte - klar til montering

Vores murkroner på specialmål får du tilpasset i lige den længde du ønsker. Dette gør at de er klar til montering lige når du modtager dem. Skulle der opstå spørgsmål angående montering, så sidder vi klar til at hjælpe. Dette gælder både private samt håndværkere. Vi hjælper både før, under og efter køb af vores profiler. Dertil kan du se vores videoer med monteringsguides, som gerne skulle kunne guide dig igennem processen. Alle vores videoer er også at finde på vores Youtube-kanal.

Specialløsninger i aluminium, zink og andet tyndplade

Ønsker du andre specialløsninger? Dette kan være andet materiale, tykkere godstykkelse, anden farve eller nogle helt andre mål – så står vi klar til at hjælpe. Du kan altid kontakte os angående specialordre. Så står vi klar til at løse dette bedst muligt. For flere informationer om specialløsninger se danskalu.dk

Hurtig levering af murkroner lavet på specialmål

Du kan have dine specialfremstillede profiler hos dig indenfor 5 arbejdsdage. Ønsker du at få dine profiler leveret endnu hurtigere kan du tage kontakt til os, så prøver vi at løse dette i fællesskab. 

Murkrone
Kurv