Priser er inkl. moms

VI HOLDER SOMMERFERIE LUKKET I UGE 29-30

Sternkapsler på specialmål

Med sternkapsler på specialmål kan du få dine sternkapsler i lige de mål som passer dig

Køb sternkapsler i lige den længde du ønsker

Du kan hos BYGGEPROFILER.DK få produceret og leveret sternkapsler i lige den længde du ønsker. Dette betyder: Ingen tilskæring, hvilket resultere i en hurtigere montering. Du kan få dine specialtilpassede sternkapsler til en utroligt god pris, og du får dem leveret indenfor 5 arbejdsdage efter bestilling. Ønsker du endnu billigere profiler, kan du købe vores standard, som har en længde på 1500mm.

Vi guider dig igennem monteringen af dine sternkapsler

Vi sidder klar til at hjælpe dig med alt hvad der vedrører montering samt andre spørgsmål. Vores medarbejdere har mange års erfaring indenfor aluminiumsverdenen, og kan dermed rådgive private samt professionelle håndværkere hele vejen igennem. Samt ekstra guide har vi lavet videoer der tager dig igennem monteringsprocessen. Alle vores videoer kan findes på vores Youtube-kanal.

Vi løser alle opgaver indenfor aluminium og zink

Vi er klar til at løse alle dine forespørgsler. Standard, så vel som specialløsninger. Dette er uanset om du ønsker specielle mål på dine profiler eller en anden farve end dem vi har som standard. Det kan også være du ønsker en tykkere godstykkelse eller et helt andet materiale. Alt dette sider vi klar til at løse til perfektion. Kontakt os med din forespørgsel nu, så får vi løst dette hurtigst muligt. For mere information angående specialløsninger i tyndplade, se danskalu.dk

Vi har også hurtig levering på vores specialfremstillede profiler

Vi producere og levere profiler efter dit ønske senest 5 arbejdsdage efter din bestilling. Haster det meget for dig, gør vi hvad vi kan for at levere endnu hurtigere, hvis du kontakter os. 

Sternkapsel i aluminium
Kurv