Priser er inkl. moms

VI HOLDER SOMMERFERIE LUKKET I UGE 29-30

Erhvervskunders udtalelser

Her kan du se udtalelser fra nogle af vores mange erhvervskunder.

"Jeg har igennem flere år handlet hos Dansk Aluminiums Industri (Byggeprofiler) til flere forskellige entreprisesager. De har altid vist sig behjælpelige med gode tekniske løsninger, god kvalitet, korte leveringstider og konkurrencedygtige priser. Jeg har igennem alle årene været glade for vores samarbejde".
Martin Landry Bidstrup
Projektleder, Kastberg A/S
”Dansk Aluminiums Industri (Byggeprofiler) har altid været hurtige til at behandle mine ordre og i høj grad udvist store seriøsitet og professionalisme omkring både de store og små ordre. De er samtidig meget dygtige til at guide en omkring, hvad der kan lade sig gøre og hvad man måske skal løse på en anden måde”.
Malte Rafn Poulsen
Entrepriseleder, NCC Danmark
”Vi har i Byggefirmaet Staun A/S brugt Dansk Aluminiums industri (Byggeprofiler) en del år, det er meget nemt at komme i kontakt med kontoret, både telefonisk, mail og den nyligt tilføjede app. Venlig betjening og professionel tilgang til alle opgaver, Kvaliteten er helt i top og leveringstiden er kort. De bedste anbefalinger herfra.”
René Knudsen
Projektleder, Byggefirmaet Staun A/S
”Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Dansk Aluminiums Industri (Byggeprofiler). Jeg har brugt dem jævnligt på mange af mine opgaver, både store og små, hvor de har leveret div. alu og zink-profiler. De står altid klar til at hjælpe. Jeg har altid fået god betjening, og opgaverne er blevet løst professionelt”.
Jacob Spangsege
Entrepriseleder, Arne Andersen, Vrå A/S
Kurv