Priser er inkl. moms

LIGE NU ER DER 30% PÅ VORES BLOMSTERKASSER – FRATRÆKKES VED KASSEN!

Sålbænke

Sålbænke montereres som afdækning under vinduer og hjælper med at lede vandet væk fra din vinduesramme.

Hvad bruger man en sålbænk til?

Man bruger sålbænke til at bortlede regnvand fra sine vinduer. Dette gøres ved hjælp af hældningen på profilet. Sålbænken er placeret under den nederste del af karmen på vinduet. Sålbænken hjælper til, at man undgår at der trænger fugt ind i murværket.

Køb sålbænke og samlelasker hos BYGGEPROFILER.DK

Hos BYGGEPROFILER.DK leverer vi dansk producerede sålbænke af høj kvalitet. Dette gør vi i form af en godstykkelse på 1mm på alle vores aluminiums sålbænke. Dette resulterer i at sålbænken opnår en længere levetid og er mere holdbar overfor kraftige vejr situationer. Den høje godstykkelse gør det også nemmere at montere profilet, da sålbænken er mere stiv end hvis den var lavet i aluminium med en lavere godstykkelse. Derudover bidrager det til et pænere look ved montering, ligesom vores samlelasker gør. På trods af den høje kvalitet kan du stadigvæk få vores sålbænke og samlelasker til en billig pris og leveret hurtigt.

Hvordan monterer man en sålbænk?

Vores sålbænke er nemme at montere. Monteringsguides findes her på siden eller på vores Youtube-kanal. Har du yderligere spørgsmål til montering sidder vores kompetente medarbejdere klar til at besvare dine spørgsmål – dette er uanset om du er førstegangs privat forbruger eller mangeårig håndværker. Vil du gøre monteringen endnu nemmere kan du købe en sålbænk i lige nøjagtigt den længde du ønsker med vores specialsålbænke. Ønsker du profilet længere end det oprindelige profil kan du med vores samlelasker opnå uendelige længder uden synlige overlap.

Fordele ved profiler i aluminium

Fordelene ved at anvende profiler lavet i aluminium er at det er nemt at arbejde med da det ikke vejer særlig meget. Dertil er det utroligt holdbart, og kan modstå utroligt kraftige forhold. Aluminium er også utroligt bæredygtigt og siges at være en af de mest klimavenlige metaller, da det kan genanvendes igen og igen.

Ønsker du andre mål på dine sålbænke?

Vores standardsålbænke laves med en længde på 1500mm. Vil du have en sålbænk med en bestemt længde, så du ikke skal tilskærer profilet kan du med vores specialsålbænke vælge præcis den længde du vil have. Ønsker du andre mål på profilet er du velkommen til at udfylde formularen under specialordre eller ringe til os. For yderligere specialløsninger kan du se mere på danskalu.dk 

Hurtig levering på sålbænke!

Vi leverer alle vores sålbænke indenfor 5 arbejdsdage. Haster det yderligere, er i velkomne til at kontakte os, så vil vi gøre alt i vores magt for at tilfredsstille jeres behov. 

Sålbænke af høj kvalitet til lave priser
Kurv